450,000.00 euro pro vás

SPAM

Odesláno z e-mailu: webmaster@14septembre.fr
E-mail na odpověď: aloisiaa1960@gmail.com

Obsah spamu:

Bonjour,

Un utilisateur du site 14 septembre a partagé un contenu avec vous.

Message:

Ahoj můj drahý,

Prosím, nebuďte v rozpacích, číst tuto zprávu, protože jste zamýšlený příjemce. Viděl jsem vaši e-mailovou adresu pomocí adresáře a kontaktoval jsem tě, protože jsem nutně potřeboval vaši pomoc. Jmenuji se paní Aloisia Viktoria Eberhartinger. Já jsem 55 let žena a já jsem legálně vdaná za pozdní Petrem Eberhartinger. Já a můj zesnulý manžel, kde jsou oba občané Německa, ale jsme tady žili v Pobřeží slonoviny západní Africe před posledních 17 let. Můj zesnulý manžel pracoval s těžby ropy společnosti jako expatriovaný tady v Pobřeží slonoviny po mnoho let předtím, než zemřel na smrtelné autonehody, která jej a jeho řidič zabit. Já a můj zesnulý manžel byli oba manželé bez jediné biologické dítě vlastní. I v současné době mají vážnou nemoc, rakovinu prsu a píši tuto zprávu s pomocí lékaře tady v nemocnici.

Když můj zesnulý manžel byl naživu, uložena částku jednoho milionu pět set tisíc eur (1.500.000.00 EUR), přičemž http://www.wwsparbank.se/ Westra Wermlands Sparbank ve Švédsku, který se podepsal dohodu s bankou, která finanční prostředky budou použity pro charitativní účely, jako je; pomoc bez matky miminka, podporující aktivity kostela a pomoc non privilegium děti mohly pokračovat ve vzdělávání.

Kontaktoval jsem tě dnes, protože můj doktor mě právě informoval, že moje rakovina prsu nemoc dostal nejhorší a že se chystáte provést vážnou operaci zhoubného nádoru na mém srdci příští týden čtvrtek, který jsem nemusí přežít, Jestli zemřu během mé operaci příští týden, banka ve Švédsku bude zpronevěřit fondy, protože nemám jiný příbuzný nárokovat peníze a já nejsem schopen najít některé z rodiny mého zesnulého manžela v Německu. Chci, abys mi pomohl převést peníze na svůj bankovní účet ve vaší zemi a po převodu na váš bankovní účet; budete sbírat 30% (450,000.00 euro) z celkových finančních prostředků pro sebe sama jako odškodnění a použít zbývajících 70% (1,50, 000,00 eur), dělat charitativní práci ve vaší zemi.

Prosím, odpovězte mi okamžitě, pokud máte zájem, aby mi pomohl, abych Vám zašleme další informace, protože chci, aby finanční prostředky, které mají být převedeny před mým nadcházející operaci příští týden čtvrtek.

S pozdravem,

Paní Aloisia Viktoria Eberhartinger

nouveau showroom Silvera Kids – http://www.14septembre.fr/fr/newsroom/silvera/nouveau-showroom-silvera-kids

spam

One thought on “450,000.00 euro pro vás


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *